Despre noi

Acasa / Despre noi

Peste 20 de ani de experiență

ALEXCOR Cleaning Services, cunoscută în acte drept „ALEXCOR STIVEN ACTIV S.R.L.”, a luat naștere în anul 2013. Alexandra Renteria, membrul fondator și actualul administrator, a căpătat de-a lungul timpului experiență în domeniul curățeniei, muncind atât în străinătate cât și în România, în cadrul a numeroase tipuri de medii de lucru (restaurante, curățenie la domiciliu, scări de bloc ș.a.m.d.). 

ALEXCOR Cleaning Services continuă să funcționeze până în prezent pe bază de programare. Firma are contracte încă din anul înființării acesteia și păstrează o relație foarte bună cu clienții săi. Accentul cade pe eficiență și calitate, iar obiectivul îl reprezintă dorința de extindere cât mai mare. 

Echipa este pregătită pentru orice tip de locație, fie că este nevoie de servicii de curățenie generală sau de menținere la domiciliu, curățenie în birouri, curățenie în cadrul spațiilor comerciale sau chiar curățenie pentru scări de bloc. 

Misiunea ALEXCOR Cleaning Services constă în a-i ajuta pe oameni să se poată bucura de un spațiu primitor și confortabil. 

Ofertele țin cont de un raport corect între calitate și pret, dar pot fi și personalizate în funcție de nevoile și dorințele fiecăruia.