Servicii

Acasa / Servicii

Curățenie generală

Lipsa timpului nu trebuie lăsată să vă acapareze locuința și, implicit să vă facă să suferiți din sentimentul unui cămin devenit, probabil, neprimitor. 

Înțelegem ce implică apariția stresului provocat de rutină și de aglomerația zilnică, așa că echipele noastre sunt disponibile să lupte alături de dumneavoastră, pentru a vă readuce echilibrul și confortul.

Curățenie după construcții

Intervențiile după activități de tip „construcții” (văruit, vopsit, montări ș.a.m.d.) sunt, poate, cel mai complicat tip de operațiune din domeniul serviciilor de curățenie. 

Amestecul de praf, substanțe și alte materiale toxice poate pune în pericol sănătatea dumneaoastră și/sau a familiei pe termen lung, astfel că echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi o mână de ajutor.

Curățenie de întreținere

Nu doar intervențiile majore sunt importante, ci și cele periodice care contribuie la păstrarea unui cămin primitor și curat. 

Poate acest tip de operațiune nu este la o scară la fel de înaltă precum cele precedente, dar curățenia de întreținere este necesară pentru menținerea unui spațiu sănătos, mai ales în cazul în care vă simțiți copleșiti de alte sarcini cotidiene.

Young Man Cleaning Floors at Home

Curățenie de scări de bloc

O soluție modernă, profesională și deloc costisitoare o reprezintă angajararea unei firme de curățenie, care să se ocupe de întreținerea scărilor de bloc aflate în administrarea dumneavoastră. 

Astfel, veți scăpa de griji precum achiziționarea produselor de curățenie și supravegherea personalului. Totodată, există posibilitatea unei colaborări pe termen lung, pentru a asigura menținerea ordinii în cadrul scărilor de bloc.

Curățenie de birouri

Mediul de lucru reprezintă pentru o vastă majoritate din angajații clădirilor de birouri din București o a doua casă, aceștia petrecându-și în medie 8 ore/zi în spațiile în care își desfășoară activitatea.  Pentru a maximiza randamentul angajaților și a le oferi nevoia de siguranță la locul de muncă, este nevoie ca acestora să li se ofere un mediu dotat corespunzător și care să se încadreze în normele adecvate de igienă. 

Echipele noastre de curățenie s-au specializat în acest segment, grație experienței dobândite în livrarea acestui tip de serviciu de-a lungul timpului.

Curățenie pentru spații comerciale

Un factor principal pentru a oferi afacerii tale o imagine cât mai bună și atrăgătoare îl reprezintă ordinea. Înțelegem nevoia unei afaceri de a fi reprezentată cât mai pozitiv și, de aceea, oferim cele mai bune servicii de curățenie pentru spații comerciale, showroom-uri și/sau magazine.